Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Ρένα Βουτσινά


Ήταν η "Γαρουφαλιά" στον θρυλικό "Μεθοριακό Σταθμό"(1974 - 1981) και η "Δεβόρα" στο "Εκείνες κι Εγώ". Σειρές που άφησαν εποχή όταν η μυθοπλασία στην κρατική τηλεόραση έδινε αριστουργήματα. 
Το όνομα της Ρένα Βουτσινά, ένα πρόσωπο που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό της εποχής. Ωστόσο η ηθοποιός πρωτοεμφανίστηκε στο χώρο αρκετά χρόνια πριν με τη συμμετοχή της σε ταινίες όπως: "Από τα Ιεροσόλυμα με αγάπη"(1967), "Ανοιχτή Επιστολή"(1968), "Της Ζήλειας τα Καμώματα"(1971), "Ο Φαφλατάς"(1971), "Αγάπη μου Παλιόγρια"(1972) και "Τι 30...τι 40...τι 50"(1972). 
Η συνεργασία της με το Βάσο Ανδριανό στο "Μεθοριακό Σταθμό" κατέληξε σε γάμο και την ευτυχία τους συμπλήρωσε ο ερχομός της κόρης τους. 
Ο Βάσος Ανδριανός όμως στα τέλη της δεκαετίας του ’90 αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας που δεν του επέτρεπαν να εργαστεί, γεγονός που τον κατέβαλε ψυχολογικά. Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα του 1999, στις 21 Δεκεμβρίου, ο ηθοποιός έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στον τρίτο όροφο μιας πολυκατοικίας στην Κηφισιά. Αρχικά αναφέρθηκε ότι ένιωσε ζαλάδα και έπεσε στο κενό, καθώς κατά την πτώση του είχε παρασύρει μια ξαπλώστρα. Άνθρωποι που τον γνώριζαν, ανέφεραν ότι έπασχε από κατάθλιψη και έπαιρνε ηρεμιστικά χάπια. Την ώρα της πτώσης, βρίσκονταν στο σπίτι η γυναίκα Ρένα  και η κόρη του Ναστάζια. 
Σήμερα, 9 Μαρτίου, η Ρένα Βουτσινά ταξίδεψε για τη γειτονιά των Αγγέλων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ