Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Γιάννης Βογιατζής - Το Τελευταίο Το Φιλί (1992)

Η λέξη "Μύθος" είναι ίσως πολύ λίγη για να περιγράψει την πορεία του Γιάννη Βογιατζή. Ένας τραγουδιστής που σφράγισε το Ελληνικό τραγούδι αλλά και όλους τους χώρους στους οποίους δραστηριοποιήθηκε. Τη δισκογραφία, το ραδιόφωνο, το Θέατρο αλλά και τον κινηματογράφο. Δεν ήταν τυχαίο άλλωστε ότι για μια πενταετία περίπου υπήρξε ο αγαπημένος τραγουδιστής των ανακτόρων.
Η δισκογραφία του τεράστια περιλαμβάνει κυρίως δίσκους 45 στροφών αλλά και 33 στροφών και πολλά cd. Το 1992 από τη δισκογραφική εταιρεία WEA κυκλοφορεί το lp "Το Τελευταίο το Φιλί". Μια εξαιρετική παραγωγή του Στέλιου Φωτιάδη με 11 τραγούδια του Αλέκου Σακελλάριου μελοποιημένα από το Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος συμμετέχει και ως ερμηνευτής με το "Μακρυμάλλη" (μεγάλο σουξέ της εποχής). Εξαιρετικές και οι συμμετοχές της Γλυκερίας (στα τραγούδια "Τα Σφάλματα μου" και "Μη μου κολλάτε Κύριε") και του Θοδωρή Παπαδόπουλου στο "Μέσα - Μέσα".
ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ. ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ