Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Όταν ο Πασχάλης τραγουδούσε σε ταινία με το Στάθη Ψάλτη!!!

Βρισκόμαστε στα 1988. Ο Όμηρος Ευστρατιάδης παρουσιάζει την κωμωδία "Ο Καβαλάρης Των FM Stereo". Μια φαρσοκωμωδία με σενάριο του Γιώργου Μυλωνά και πρωταγωνιστή το Στάθη Ψάλτη. Ο μεγάλος κωμικός μας υποδύεται έναν φτωχό ραδιοπειρατή που τον κυνηγά η αστυνομία για τον παράνομο Ραδιοφωνικό σταθμό του. Κάποια στιγμή κληρονομεί μια τεράστια περιουσία και γίνεται ο στόχος των υπόλοιπων συγγενών οι οποίοι προσπαθούν να τον εξοντώσουν.
Έκτος από το Στάθη Ψάλτη παίζουν η Καίτη Φίνου, ο Σπύρος Καλογήρου, ο Χρήστος Φωτίδης, ο Γιώργος Λουκάκης και σε πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση η Νεφέλη Ορφανού. Η παραγωγή είναι του Γιώργου Καραγιάννη ενώ η πρεμιέρα γίνεται τρεις μέρες πριν τα Χριστούγεννα του 1988, με μέτρια αποδοχή από το κοινό.
Στα συν της ταινίας η εμφάνιση του Πασχάλη Αρβανιτίδη με το τραγούδι "Παραδώσου Λοιπόν", μεγάλο σουξέ της εποχής από το δίσκο του "9 Τρόποι Αγάπης". Σας παραθέτω το σχετικό βίντεο...
ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ. ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ