Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Ο Νίκος Κούρκουλος τραγουδά...

Βρισκόμαστε στο 2005. Από τη δισκογραφική εταιρεία Lyra ανακοινώνεται η κυκλοφορία του 10ιντσου βινυλίου "Ο Νίκος Κούρκουλος τραγουδά...".  Ένα μουσικό πορτραίτο του ηθοποιού σε μια αυστηρά περιορισμένη έκδοση 1000 αριθμημένων αντιτύπων, που δυστυχώς δεν κατάφερε να φτάσει στα δισκοπωλεία καθώς τα αγόρασε όλα η σύζυγος του. Βέβαια σήμερα πωλείται σε δημοπρασίες στην απίστευτη τιμή των 200 Ευρώ.
Ο δίσκος περιέχει 8 τραγούδια που ερμήνευσε ο κορυφαίος ηθοποιός στις ταινίες του "Γυμνοί στο Δρόμο" και το "Χώμα βάφτηκε Κόκκινο", το "Από το Παράθυρο σου" (από το θεατρικό "Η Γειτονιά των Αγγέλων") ενώ όλη η πρώτη πλευρά καλύπτεται από ένα 45αρι που είχε ηχογραφήσει ο Κούρκουλος το 1966, με τέσσερα τραγούδια, λίγο πριν φύγει στην Αμερική. Δυο υπέροχες μπαλάντες του Μίμη Πλέσσα σε ποίηση των Κώστα Καρυωτάκη και Μιλτιάδη Μαλακάση και τα παροδοσιακά "Μοιρολόι" και "Της Αγάπης", διασκευασμένα από το Πλέσσα και αυτά.
Βέβαια από τη συγκεκριμένη συλλογή απουσιάζουν τα τραγούδια που ερμήνευσε ο ηθοποιός στις ταινίες "Καλημέρα Αθήνα" και "Οι Αδίστακτοι".
Σας παραθέτω το συγκεκριμένο μουσικό άλμπουμ με τη βεβαιότητα ότι η φωνή του Νίκου Κούρκουλου θα σας μαγνητίσει και θα σας σημαδέψει!!!
ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ. ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ