Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Λένα Αλκαίου - Το Μετά (2006)


Μέσα από μια αξιοζήλευτη πορεία, η οποία χτίστηκε με πολύ αγώνα, αξιοπρέπεια και σεβασμό, η Λένα Αλκαίου παραμένει αυτό που ήταν πάντα... άμεση, προσιτή, ανθρώπινη... Εδώ και αρκετά χρόνια, μας πείθει με την δική της αλήθεια, την φωνή της... Με ήθος, σοβαρότητα και ευαισθησία μας τραγουδάει τον έρωτα, τις χαρές και τις λύπες. Όπως όλες οι μεγάλες ερμηνεύτριες έτσι και η Λένα Αλκαίου προσέχει το κάθε βήμα της στη δισκογραφία και απασχολεί μόνο με τη δουλειά της. Από τα πρώτα της βήματα βρέθηκε δίπλα σε σπουδαίους ερμηνευτές ενώ η παρουσία της στη δισκογραφία ξεκίνησε με συμμετοχές σε άλμπουμ καλλιτεχνών και μόλις το 1997 κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός δίσκος της με τίτλο "Τα Πάθη Μου Τα Μυστικά". Στο δίσκο που σας παραθέτω, με τίτλο "Το Μετά"(2006 - Lyra), θα βρείτε μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια της. 

Α΄ μέρος

1.Το Μετά
2.Έρωτα μου Ανεπανάληπτε
3.Αποκλείεται
4.Τιμωρία
5.Ίχνος
6.Οι Αμαρτίες μου
7.Ταξίμι - Ορχηστρικό
8.Κόκκινα Φανάρια
9.Ας έβρισκα έναν Άνθρωπο

ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ. ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ.


Β΄μέρος

10.Οι Καλοθελητές
11.Αργά
12.Απόψε κάποιος θα χαθεί
13.Μίσος
14.Σα Θεό
15.Τελευταία Ώρα
16.Και εσύ θα φύγεις
17.Τα Δειλινά
ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ. ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ