Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Μια Αλίκη...φτιαγμένη από κρύσταλλα!!!

Ο εξαιρετικός εικαστικός Γιώργος Μπακέλας φιλοτέχνησε έναν πίνακα της Εθνικής μας Σταρ διαστάσεων 90 Χ 130. Το ιδιαίτερο του συγκεκριμένου έργου είναι ότι φτιάχτηκε από κρύσταλλα με μεικτή τεχνική και 3D στοιχεία.

Ο Γιώργος Μπακέλας έζησε 15 χρόνια στο Los Angeles, όπου έκανε το χόμπι του επάγγελμα και η ζωγραφική τελικά έγινε το πάθος του.
Έργα του διακοσμούν πολλές επαύλεις και σπίτια διάσημων στο L.A. Όπως επίσης, έργα του υπάρχουν στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στο West Hollywood. Τα έργα του σε εξπρεσιονιστικό ύφος, είναι μοντέρνοι πίνακες γεμάτοι χρώμα και πολύτιμα υλικά, με κρύσταλλα, ψηφίδες και πέτρες τύπου Swarovski, γλυπτά, αγάλματα που σε ταξιδεύουν σε έναν κόσμο γεμάτο σύγχρονη τέχνη και φαντασία.

Χρώματα, στρας, καθρέφτες που αντικατοπτρίζουν πορτρέτα από τον λαμπερό κόσμο της έβδομης τέχνης, είναι τα πρώτα που τραβούν την προσοχή του επισκέπτη.
Ο πίνακας της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι εμπνευσμένος από φωτογραφία της ηθοποιού από την ταινία του Ντίνου Δημόπουλου "Η Αρχόντισσα κι ο Αλήτης". 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ