Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Νατάσα Μανίσαλη - Τα Τραγούδια της (ανέκδοτη συλλογή)

Ήταν ένα όμορφο και ταλαντούχο κορίτσι που ήρθε στο χώρο του θεάματος μας μάγεψε και έφυγε. Η Νατάσα Μανίσαλη έφυγε στις 5 Φεβρουαρίου 2016, σε ηλικία μόλις 54 ετών.
Πρωταγωνίστρια στις σειρές του Mega  "Εμείς και Εμείς" και "Οι Μικρομεσαίοι" θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας για το χαμόγελο της, το πηγαίο χιούμορ της και την πληθωρική παρουσία της.
Η Νατάσα γεννήθηκε το καλοκαίρι του 1961 και από μικρή έδειξε την αγάπη της στην υποκριτική. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και πολύ σύντομα άρχισε τις επαγγελματικές της εμφανίσεις, στο θέατρο και την τηλεόραση αποκομίζοντας πάντα διθυραμβικά σχόλια. Πέρα από το τεράστιο υποκριτικό της ταλέντο η Νατάσα είχε και μια σωστή φωνή, και έτσι πολλές φορές οι σκηνοθέτες την έβαζαν να τραγουδάει. Μια τέτοια συλλογή έφτιαξα με 5 υπέροχες τραγουδιστικές στιγμές της ηθοποιού από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις. Ως ελάχιστο φόρο τιμής στο χαμογελαστό κορίτσι της μικρής οθόνης!!!
ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ. ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ