Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Νατάσα Μανίσαλη: Το χαμογελαστό κορίτσι του Θεάτρου...

Με την πληθωρική παρουσία της, το υπέροχο χαμόγελο και τα πανέμορφα πράσινα μάτια της η Νατάσα Μανίσαλη ήρθε στις ζωές μας χαρίζοντας μοναδικές στιγμές τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση.
Η Νατάσα γεννήθηκε στην Αθήνα στις 5 Αυγούστου 1961. Μαθήτρια της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου πραγματοποιεί την πρώτη εμφάνιση της επί σκηνής έχοντας για συμμαθητές της μεταξύ άλλων τους Τζόυς Ευείδη, Παναγιώτη Σουπιάδη, Μιχάλη Ρέππα και τη Μαρία Φιλίππου. Μετά την αποφοίτηση της μαζί με κάποιους από αυτούς ιδρύουν το θίασο "Τα Παιδιά του Εθνικού" και παρουσιάζουν το έργο "Έλα Βουλή στον Τόπο σου". Η παράσταση αρέσει και έτσι πολύ σύντομα ανεβάζουν και δεύτερη επιθεώρηση, το "Υπάρχουν και Χειρότερα" με σκηνοθέτη το Γιάννη Δαλιανίδη. Αυτή είναι η αρχή, η συνέχεια για τη Νατάσα θα είναι ακόμη πιο λαμπερή καθώς θα βρεθεί δίπλα σε σπουδαίους ανθρώπους του θεάτρου, όπως τη Νόρα Βαλσάμη, το Λάκη Λαζόπουλο, το Νίκο Κούρκουλο, το Γρηγόρη Βαλτινό και άλλους. Κορυφαία στιγμή για την ίδια υπήρξε η συμμετοχή της στην Λαϊκή Ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη με συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής και το Ηρώδειο.
Η τηλεόραση χάρισε στη Νατάσα μοναδικές επιτυχίες αρκεί να θυμηθούμε το "Εμείς και Εμείς", τους "Μικρομεσαίους", τα "Στραβά κι Ανάποδα" και πολλές γκεστ εμφανίσεις σε δεκάδες σίριαλ, σε μια εποχή που η μυθοπλασία βρισκόταν στα καλύτερα της.
Μπριόζα, όμορφη και ψιλή πέρα από το απίστευτο υποκριτικό της ταλέντο διέθετε και μια υπέροχη φωνή δίνοντας την τη δυνατότητα να ερμηνεύσει σπουδαίους ρόλους σε θεατρικά μιούζικαλ.
Η Νατάσα έφυγε από τη ζωή στις 5 Φεβρουαρίου 2016 ταλαιπωρημένη από τον καρκίνο με τον οποίο πάλευε για μια πενταετία περίπου. Η νόσος νίκησε το χαμόγελο της, το ταλέντο της και τα όνειρα της στερώντας το Ελληνικό θέατρο από μια μεγάλη θεατρίνα που σίγουρα είχα πολλά ακόμη να δώσει.

1 σχόλιο:

o iakxos είπε...

Εκπληκτικη ερμηνια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ