Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Κορίνα Τσοπέη...η λάμψη...η γοητεία!!!


Ήταν 21 Ιουνίου του 1944 όταν ο  Γιώργος Τσοπέης  απέκτησε μία κόρη την Κορίνα (κατά κόσμον Κυριακή). Ο πατέρας της ήταν στρατιωτικός, από τη Μάνη και πολύ αυστηρός. Εκείνη, ένα μελαχρινό, πολύ όμορφο κορίτσι, που διψούσε για ελευθερία. Για έντονα χρώματα, για ωραία ρούχα, για δυνατή μουσική, για καρδιοχτύπια μπροστά στη θάλασσα, για το δικαίωμα της γνώμης.
Στις 20 Ιουνίου του 1964 η Κορίνα στέφθηκε Σταρ Ελλάς, με την Τζένη Καρέζη να της τυλίγει τη νικητήρια κορδέλα. Αμέσως μετά τη νίκη της εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό Μις Υφήλιος το 1964, στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Νίκησε τις Μις Ισραήλ, Μεγάλη Βρετανία και Σουηδία και κατέκτησε τον τίτλο. Στη συνέχεια, έκανε καριέρα στο Χόλιγουντ παίζοντας σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές της αμερικάνικης τηλεόρασης ενώ οι φωτογραφίες της στολίζουν τα εξώφυλλα όλων των περιοδικών παγκοσμίως. Το 1974 πρωταγωνιστεί στην κοσμοπολιτική  ταινία του Κλέαρχου Κονιτσιώτη "Ψυχή και Σάρκα" ενώ παράλληλα εργάζεται ως φωτομοντέλο με έντονη τη παρουσία της στο χώρο της διαφήμισης. Επανήλθε αρκετές φορές στο διαγωνισμό αλλά υπό την ιδιότητα του μέλους της κριτικής επιτροπής.

Ανάμεσα στις επαγγελματικές δραστηριότητες της ο έρωτας χτυπάει την πόρτα της στο πρόσωπο ενός πλαστικού χειρουργού, του Steven Zacks. Με τη συμπλήρωση μιας δεκαετίας στο γάμο της με τον Steven κι ενώ έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, η σχέση τους τελειώνει.Το 1981 κάνει το δεύτερο γάμο της με τον ατζέντη του Χόλιγουντ Φρέντι Φιλντς, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 84 ετών, στις 11 Δεκεμβρίου του 2007.

Σήμερα η Κορίνα Τσοπέη ζει μόνιμα στο Μπέβερλι Χιλς, στο Λος Άντζελες. Ασχολείται με φιλανθρωπικούς οργανισμούς και είναι πρόεδρος μιας οργάνωσης για την καταπολέμηση της παιδικής λευχαιμίας.Τον ελεύθερο  χρόνο της η Κορίνα τον περνά με τα παιδιά της, τα εγγόνια της και τις φίλες της. Είναι μητέρα τριών αγοριών ενώ έχει και τέσσερα εγγόνια.
Έχει απομακρυνθεί από το χώρο του μόντελινγκ. Δεν παρακολουθεί τα δρώμενα αλλά συμβουλεύει τις κοπέλες που θέλουν να γίνουν μοντέλα, να έχουν μυαλό….
Εξώφυλλα της Κορίνας Τσοπέη !!!

Με τον Κώστα Πρέκα στην ερωτική ταινία "Ψυχή και Σάρκα"(1974).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ