Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Η Αλίκη του Καλοκαιριού!!!

Από όλες τις πόζες της Αλίκης Βουγιουκλάκη, όλοι μας σίγουρα έχουμε στο νου μας τις καλοκαιρινές. Αέρινη με τα απαραίτητα αξεσουάρ σε μια τέτοια φωτογράφηση, πετσέτα, καπέλο, γυαλιά και φυσικά μαγιό και σαγιονάρες, η Αλίκη πόζαρε στο φακό κάνοντας βόλτα στην παραλία, μαζεύοντας κοχύλια, φορώντας trendy μαγιό, με καλοχτενισμένα μαλλιά αλλά κάποιες φορές και ατημέλητη. Σήμερα το υλικό αυτών των φωτογραφήσεων αποτελεί πραγματικό θησαυρό για κάθε συλλέκτη, από μια εποχή αθώα μακρυά από το Photoshop που τότε δεν είχε μπει ακόμη στις ζωές μας. Απολαύστε λοιπόν την καλοκαιρινή Αλίκη ως σύμβολο του χθες, του σήμερα, του αύριο!!!
Όμορφη και πολύ σέξι κάνοντας ηλιοθεραπεία στο γρασίδι, κάτω από το ροδίτικο ήλιο. Στο βάθος διακρίνεται το...περιττό υπόλοιπο του μπικίνι της. (Καλοκαίρι 1964 στη Ρόδο για τα γυρίσματα της ταινίας "Το Δόλωμα").

Με τον αγαπημένο της μακιγιέρ Σταύρο Κελασίδη, αναπόσπαστο μέλος της Φίνος Φιλμ και ένας από τους σημαντικότερους μακιγιέρ που πέρασαν από τον εγχώριο κινηματογράφο. Σε διάλειμμα από τα γυρίσματα της ταινίας "Η Νεράιδα και το Παλικάρι"(Καλοκαίρι 1969).

Ακόμη μια καλοκαιρινή της πόζα, όπου ο χρόνος δείχνει να παραμένει σύμμαχος της, χαρίζοντας της αιώνια αστραφτερή νεότητα!

Στο εξοχικό της σπίτι, στον Άγιο Θεολόγο, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των ενοχλητικών, η Αλίκη περνά μόνη της τις διακοπές της (καλοκαίρι 1974). Η ρήξη με τον Παπαμιχαήλ είναι οριστική!

Στην παραλία του Θεολόγου, το καλοκαίρι του 1975, με το γιο της Γιάννη και την ηθοποιό Σοφία Μυρμηγκίδου. Μόλις έχει εκδοθεί το διαζύγιο της!

Το "φαινόμενο Αλίκη". Πρόσωπο φωτεινό, μάτια λαμπερά και μια σιλουέτα προκλητική που θα ζήλευε κάθε δεκαοχτάχρονο κορίτσι!

Με το Βλάση Μπονάτσο σε καλοκαιρινή πόζα. Πολυσυζητημένη φωτογραφία τους στην παραλία του Θεολόγου (Καλοκαίρι 1982).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ