Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Χρόνια Πολλά στον κύριο Τάκη Ζαχαράτο!

Γεννημένος στις 6 Ιουνίου 1967, ο Τάκης Ζαχαράτος είναι ο κορυφαίος μίμος της χώρας μας αλλά και σπουδαίος ηθοποιός και τραγουδιστής. Έγινε γνωστός από το ξεκίνημα του δίπλα στη Ρούλα Κορομηλά και πολύ σύντομα μπήκε στον κινηματογράφο, την τηλεόραση, το θέατρο αλλά και τη δισκογραφία. Στη μεγάλη οθόνη εμφανίστηκε το 1992 στην ταινία του Μιχάλη Κακογιάννη "Πάνω, Κάτω και Πλαγίως" ενώ στην τηλεόραση θα εμφανιστεί ως γκεστ στα σίριαλ: "Της Ελλάδος τα παιδιά", "Εγκλήματα", "Το Κόκκινο Δωμάτιο" και "Μάνα είναι μόνο μία". Το 2005, στο Mega θα παρουσιάσει το σόου "Ζω ένα Δράμα" ενώ η εμφάνιση του στο "Αλ Τσαντίρι Νιούζ", δίπλα στο Λάκη Λαζόπουλο, θα αφήσει εποχή. Στη μουσική βιομηχανία μπήκε μιμούμενος την Αλίκη Βουγιουκλάκη στα βίντεο κλιπ των τραγουδιών: "Άστο το κορίτσι" με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο και "Φοβερό" με την Πωλίνα. Το 1994 ερμηνεύει μοναδικά 10 τραγούδια στο εξαιρετικό δίσκο "Έγκλημα Καρδιάς", που κυκλοφόρησε από την εταιρεία RCA, και σήμερα είναι δυσεύρετος.
Η πρώτη δισκογραφική του δουλειά είναι το "Έγκλημα Καρδιάς"(1994).
Θα ακολουθήσουν το cd - άλμπουμ "Όλοι οι Δρόμοι"(2005) και το Single "Έλα"(2017). Στο θέατρο ξεχωριστές στιγμές για τον Τάκη Ζαχαράτο υπήρξαν η "Χαρτοπαίχτρα"(2009), το "I Am What I Am"(2012) αλλά και πρόσφατα το "Cabaret".
Οι μιμήσεις του, προσωπικοτήτων της Ελληνικής αλλά και Παγκόσμιας καλλιτεχνικής και πολιτικής σκηνής έχουν αφήσει εποχή. Έχει μιμηθεί μοναδικά την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη Ζωζώ Σαπουντζάκη, τη Ρένα Βλαχοπούλου, την Άντζελα Δημητρίου, την Αλέξια, τη Μαρινέλλα, την Άννα Καλουτά, την Άννα Βίσση αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα.
Ο Τάκης Ζαχαράτος ως...Αλίκη Βουγιουκλάκη!!!
Ο Τάκης Ζαχαράτος έγινε πολλές φορές εξώφυλλο στον έντυπο τύπο, αλλά πάντα με τη δουλειά του. Οι συνεργασίες του με σπουδαίους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου ενδιέφεραν πάντα το κοινό του.
Ένα κοινό που τον ακολουθεί πιστά σε κάθε του βήμα, στις πιστές νυχτερινών κέντρων, σε θεατρικές σκηνές αλλά και στη μικρή και μεγάλη οθόνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ