Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Έφυγε από τη ζωή η Κάτια Αθανασίου, η λατρεμένη "Τούλα" του "Λούνα Παρκ".

Έφυγε από τη ζωή, ταλαιπωρημένη από χρόνια προβλήματα υγείας, η ηθοποιός Κάτια Αθανασίου. Λατρεμένη ηθοποιός του θεάτρου που γνώρισε και μεγάλες στιγμές στη μικρή οθόνη από τη συμμετοχή της στο σίριαλ του Γιάννη Δαλιανίδη "Λούνα Παρκ". Ο ρόλος της Τούλας άφησε εποχή στην δεκαετία του 70, με τη φράση της "Πέντε κρίκοι ένα τάλιρο" να ταξιδεύει μέχρι και σήμερα στον εγχώριο κόσμο του θεάματος.
Αδελφή της υπήρξε η ηθοποιός Μαργαρίτα Αθανασίου, γνωστή στο κινηματογραφόφιλο κοινό από τις συμμετοχές της σε ταινίες των χρόνων του 60.
Η Κάτια εμφανίστηκε στις ταινίες: "Η Λίζα και η άλλη", "Ζητείται Ψεύτης", "Είναι σκληρός ο χωρισμός" (η μοναδική ταινία που είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο), "Δύο Έξυπνα Κορόιδα" και ο "Μάγκας με το Τρίκυκλο".
Παντρεμένη με το σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Ζακ Ιακωβίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2015, απέκτησαν ένα γιο. Τα τελευταία χρόνια της ζωής της η Κάτια ζούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αντιμετωπίζοντας  σοβαρά προβλήματα υγείας.
Καλό Παράδεισο Κάτια!!!
Με τους Γιάννη Δαλιανίδη, Αλέκα Στρατηγού, Διονύση Παπαγιαννόπουλο και Σωτήρη Τζεβελέκο στα γυρίσματα του μυθικού σίριαλ "Λούνα Παρκ".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ